Zpátky do školy bezpečně a barevně: Které kolekce Vám doporučujeme?

Školy plánují v září znovu otevřít po tom, co byly na dlouhou dobu pro většinu dětí uzavřené. Určitě připravují i alternativu hodin po internetu, ale mnoho učitelů se těší na návrat do učeben, stejně tak jako děti. Ale vyučování nebude probíhat tak jako vždy, proběhne hodně změn a změní se i zaběhlý chod věcí. Toto je příležitost něco se přiučit pro všechny z nás!

Chceme Vám proto pomoci připravit se a doplnit sklady Vašeho obchodu na blížící se návrat do školy. Rodiče i děti budou zanedlouho shánět školní potřeby na nový školní rok.

Zaprvé bychom chtěli zdůraznit, že školy by měly být nejen místem učení, ale hlavně zábavy! Pro zábavné studování jsme pro malé studenty připravili tématické školní pomůcky. Nabízíme různé výrobky se stejným nebo podobným designem, které děti milují. Učení se na test bude jednodušší a zábavnější pokud si děti mohou dělat poznámky propiskou s pandou do sešitu s pandou, nemyslíte? Níže jsme připravili pár příkladů tematických výrobků, ze kterých si vybere každý. Propisky, tužky, sešity, krabičky na oběd, láhve a batohy se stejným designem. Toto je jen část naší nabídky, prohlédněte si zbytek na našich stránkách, máme pro Vás spoustu dalších designů.

Panda Cutiemals Přišerky Žralok

Jednou z největších změn ve světě je nošení roušek a dodržování bezpečné vzdálenosti. Roušky jsou stále povinné v mnoha zemích světa a v některých situacích i u nás. Proto budou minimálně rodiče považovat za nutné, aby žáci měli nos a ústa zakryté. Z tohoto důvodu nabízíme roušky ve více velikostech, aby seděly dospělým i dětem. Máme několik vzorů a designů, možnost sladit roušku s batohem či outfitem je pro děti velké plus. I učitelé by si z naší nabídky vybrali nějakou, kterou mohou do učebny nosit.

Face Coverings

Veřejné prostory by měly v této době mít k dispozici dezinfekci na ruce a školy jistě nebudou výjimkou. Občas se ale stane, že dezinfekce dojde a není doplněna. Pro tyto případy nabízíme pro studenty a žáky malé lahvičky s dezinfekcí na ruce, které si mohou vzít s sebou do školy. Proto Vám doporučujeme vystavit ve Vašem obchodě několik lahviček. Jsou perfektní na cesty, můžete si vydezinfikovat ruce kdykoliv a kdekoliv.

 Dezinfekční sprej

V tomto novém prostředí, se zvýšenými hygienickými opatřeními, bude možná nutné, aby si děti nosily do školy oběd z domova. K tomu je ovšem potřeba oběd nějak zabalit. Proto Vám nabízíme krabičky na oběd v několika designech, které můžete sladit i s batohem a lahví na vodu. Po takto sladěných setech budou lidé toužit! Nikdo nebude schopen koupit jen obědovou krabičku, když hned vedle uvidí i láhev a batoh ve stejném designu.

Se vším, co Vám nabízíme, byste měli být skvěle připraveni na vybavení Vašeho obchodu. Škola se už blíží a lidé brzy začnou shánět školní potřeby. S novými nápady, zbožím a barevnými designy se budou rodiče i děti na září těšit.