DOPRAVA ZDARMA pro objednávky nad 10500Kč Doručení z Polska ZÁKAZNICKÝ SERVIS k dispozici od 9 do 17h

Zásady ochrany osobních údajů

Společnost Puckator Ltd se zavázala chránit a respektovat Vaše soukromí.

Tyto zásady [společně s našimi podmínkami použití (Obchodní podmínky) a jakýmikoli dalšími dokumenty, na které se v nich odkazuje], stanoví základ, na kterém budeme zpracovávat jakékoli osobní údaje, které od Vás shromažďujeme nebo které nám poskytnete. Přečtěte si prosím pozorně následující text, abyste porozuměli našim postupům týkajícím se Vašich osobních údajů a tomu, jak je budeme zpracovávat. Návštěvou www.puckator.cz přijímáte a souhlasíte s postupy popsanými v těchto zásadách.

Pro účely obecných nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) je správcem údajů společnost Puckator Ltd z Lowman Works, East Taphouse, Liskeard, Cornwall, PL14 4NQ, kterou lze kontaktovat pomocí následujících kontaktních údajů: Telefon - 01579 321550 nebo e-mail - dataprotection@puckator.co.uk.

Vaším kontaktním místem pro jakékoli problémy týkající se těchto zásad nebo vašich osobních údajů je Simon Thomas, pověřenec pro ochranu osobních údajů, Puckator Ltd, Lowman Works, East Taphouse, Liskeard, Cornwall, PL14 4NQ. Náš Úřad pro ochranu osobních údajů můžete kontaktovat poštou na výše uvedené adrese nebo e-mailem na adrese dataprotection@puckator.co.uk.

Úplný seznam souborů cookie, které shromažďujeme, naleznete v části Seznam souborů cookie, které shromažďujeme.

1. INFORMACE, KTERÉ OD VÁS SHROMAŽĎUJEME

Budeme o Vás shromažďovat a zpracovávat následující údaje:

1. Informace, které nám poskytnete. Toto jsou informace o Vás, které nám poskytujete vyplněním formulářů na našich stránkách www.puckator.cz (naše stránky) nebo tím, že s námi budete komunikovat telefonicky, e-mailem či jinak. Zahrnuje informace, které poskytnete, když se zaregistrujete k používání našeho webu, vyhledáte produkty, objednáte na našem webu, zúčastníte se diskusních fór nebo jiných funkcí sociálních médií na našem webu, zapojíte se do soutěže, propagace nebo průzkumu a když nahlásíte problém s našimi stránkami. Informace, které nám poskytnete, mohou zahrnovat Vaše jméno, adresu, e-mailovou adresu a telefonní číslo, finanční informace a informace o kreditní kartě nebo technické informace.

2. Informace, které o Vás shromažďujeme. S ohledem na každou Vaši návštěvu na našich stránkách budeme automaticky shromažďovat následující informace:

2.1. Technické informace, včetně adresy internetového protokolu (IP) používané k připojení počítače k ​​internetu, Vaše přihlašovací údaje.
2.2. Anonymní informace o Vaší návštěvě, včetně úplných adres URL (Uniform Resource Locators), prokliků na naše stránky, na našich stránkách a z nich (včetně data a času), produktů, které jste si prohlíželi nebo hledali, délky návštěv na určitých částech stránky, informací o interakci se stránkami (např. rolování, kliknutí a přejetí myší), metody používané k opuštění stránky.

3. Informace, které dostáváme z jiných zdrojů. Toto jsou informace, které o Vás dostáváme, pokud používáte kteroukoli z jiných webových stránek, které provozujeme, nebo jiné služby, které poskytujeme. V tomto případě Vás budeme informovat, pokud jsme tyto údaje shromáždili nebo máme v úmyslu tyto údaje interně sdílet a kombinovat je s údaji shromážděnými na této stránce. Také Vám sdělíme, za jakým účelem budeme Vaše údaje sdílet a kombinovat. Úzce spolupracujeme se třetími stranami (včetně například obchodních partnerů, subdodavatelů v oblasti technických, platebních a doručovacích služeb, reklamních sítí, poskytovatelů analytických služeb, poskytovatelů vyhledávacích informací, agentur pro úvěrové reference). Informujeme Vás, když od nich obdržíme informace o Vás a účely, pro které hodláme tyto informace použít.

2. COOKIES

Naše webové stránky používají soubory cookie, abychom Vás odlišili od ostatních uživatelů našich webových stránek. To nám pomáhá poskytovat Vám dobrý zážitek při procházení našich webových stránek a také nám to umožňuje vylepšovat naše stránky.

Cookies jsou malé textové soubory, které webová stránka přenáší na pevný disk návštěvníka nebo do prohlížeče za účelem rozšíření funkcí nebo pro sledování používání webových stránek. Soubory cookie používáme k tomu, aby naše stránky fungovaly tak, jak byste očekávali – například při pohybu po webu Vás necháme přihlášené do Vašeho účtu. Používáme také soubory cookie, které nám pomáhají zjistit, kolik návštěvníků získáváme a které produkty jsou nejnavštěvovanější. Jsou anonymní, takže nejsou ukládány žádné osobní údaje.
Pokud si nepřejete přijímat soubory cookie nebo chcete být upozorněni na jejich umístění, můžete tak nastavit svůj webový prohlížeč, pokud to Váš prohlížeč umožňuje. Pokud jsou soubory cookie ve Vašem prohlížeči zcela zakázány, zjistíte, že některé prvky webu nefungují správně nebo vůbec.

Soubory cookie protokolu provozu používáme k identifikaci stránek, které jsou používány. To nám pomáhá analyzovat data o návštěvnosti webových stránek a zlepšovat naše webové stránky, abychom je přizpůsobili potřebám zákazníků. Tyto informace používáme pouze pro účely statistické analýzy a poté jsou data ze systému odstraněna.

Seznam souborů cookie, které shromažďujeme

Níže uvedená tabulka uvádí soubory cookie, které shromažďujeme, a jaké informace ukládají.

Cookie Name Cookie Description
FORM_KEY Ukládá náhodně vygenerovaný klíč používaný k zamezení padělaných požadavků.
PHPSESSID ID Vaší relace na serveru.
GUEST-VIEW Umožňuje hostům prohlížet a upravovat jejich objednávky.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Odkaz na informace o Vašem košíku a historii prohlížení, pokud jste o to požádali.
STF Informace o produktech, které jste poslali e-mailem přátelům.
STORE Zobrazení obchodu nebo jazyk, který jste vybrali.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Označuje, zda má zákazník povoleno používat soubory cookie.
MAGE-CACHE-SESSID Usnadňuje ukládání obsahu do mezipaměti serveru, aby se stránky načítaly rychleji.
MAGE-CACHE-STORAGE Usnadňuje ukládání obsahu do mezipaměti serveru, aby se stránky načítaly rychleji.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Usnadňuje ukládání obsahu do mezipaměti serveru, aby se stránky načítaly rychleji.
MAGE-CACHE-TIMEOUT Usnadňuje ukládání obsahu do mezipaměti serveru, aby se stránky načítaly rychleji.
SECTION-DATA-IDS Usnadňuje ukládání obsahu do mezipaměti serveru, aby se stránky načítaly rychleji.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Usnadňuje ukládání obsahu do mezipaměti serveru, aby se stránky načítaly rychleji.
X-MAGENTO-VARY Usnadňuje ukládání obsahu do mezipaměti serveru, aby se stránky načítaly rychleji.
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Usnadňuje překlad obsahu do jiných jazyků.
MAGE-TRANSLATION-STORAGE Usnadňuje překlad obsahu do jiných jazyků.
_fbp Facebookový pixel týkající se marketingu a sledování.

3. POUŽITÍ INFORMACÍ

Údaje, které o Vás máme, používáme následujícími způsoby:

1. Informace, které nám poskytnete. Použijeme tyto informace:
1.1. abychom mohli plnit naše závazky vyplývající z jakýchkoli smluv uzavřených mezi Vámi a námi a poskytovat Vám informace, produkty a služby, které od nás požadujete;
1.2. abychom Vám poskytli informace o dalším zboží a službách, které nabízíme a které jsou podobné těm, které jste si již zakoupili nebo na které jste se dotazovali;
1.3. abychom Vám poskytli informace o zboží nebo službách, o kterých se domníváme, že by Vás mohly zajímat. Pokud jste stávajícím zákazníkem, budeme Vás kontaktovat pouze elektronickými prostředky (e-mailem nebo SMS) s informacemi o zboží a službách obdobných těm, které byly předmětem předchozího prodeje nebo jednání o prodeji s Vámi. Pokud jste novým zákazníkem, budeme Vás kontaktovat elektronickými prostředky pouze v případě, že jste s tím výslovně souhlasili;
1.4. abychom Vás informovali o změnách naší služby;

2. Informace, které o Vás shromažďujeme. Oprávněné zájmy, na které se budeme při zpracování těchto informací spoléhat, jsou:
2.1. pro správu našich stránek a pro interní operace, včetně odstraňování problémů, analýzy dat, testování, výzkumu, statistik a průzkumů;
2.2. pro zlepšení našich stránky, abychom zajistili, že obsah bude prezentován co nejefektivnějším způsobem pro Vás a pro Váš počítač;
2.3. abychom Vám umožnili účastnit se interaktivních funkcí naší služby, pokud se tak rozhodnete;
2.4. jako součást našeho úsilí udržet naše stránky v bezpečí;
2.5. k měření nebo pochopení účinnosti reklamy, kterou zobrazujeme Vám a ostatním, a k poskytování relevantní reklamy Vám;
2.6. abychom Vám a ostatním uživatelům našich stránek podávali návrhy a doporučení ohledně zboží nebo služeb, které by Vás nebo je mohly zajímat.

3. Informace, které dostáváme z jiných zdrojů. Tyto informace spojíme s informacemi, které nám poskytnete, a informacemi, které o Vás shromažďujeme. Tyto informace a kombinované informace použijeme pro účely uvedené výše (v závislosti na typech informací, které obdržíme).

Pokud nebudeme moci zpracovávat Vaše osobní údaje, ať už z důvodu Vašeho nesouhlasu, odvolání nebo omezení souhlasu nebo z jakéhokoli jiného důvodu, nebudeme schopni dosáhnout výše uvedených účelů.

4. ZVEŘEJNĚNÍ VAŠICH INFORMACÍ

Souhlasíte s tím, že máme právo sdílet Vaše osobní údaje s:

1. Jakýmkoli členem naší skupiny, což znamená naše dceřiné společnosti, s naší konečnou holdingovou společností a jejími dceřinými společnostmi, jak je definováno v části 1159 britského zákona o společnostech z roku 2006.

2. Vybranými třetími stranami včetně:
2.1. obchodních partnerů, dodavatelů a subdodavatelů pro plnění jakékoli smlouvy, kterou s nimi nebo Vámi uzavřeme;
2.2. inzerentů a reklamních sítí, které vyžadují údaje k výběru a zobrazování relevantních reklam Vám a ostatním. Našim inzerentům nesdělujeme informace o identifikovatelných osobách, ale poskytujeme jim souhrnné informace o našich uživatelích (můžeme je například informovat, že na jejich reklamu kliklo v daný den 500 mužů mladších 30 let). Můžeme také použít takové souhrnné informace, abychom pomohli inzerentům oslovit druh publika, na který chtějí cílit (například ženy). Osobní údaje, které jsme od Vás shromáždili, můžeme využít k tomu, abychom mohli vyhovět přáním našich inzerentů zobrazováním jejich reklamy této cílové skupině;
2.3. poskytovatelů analytických služeb a vyhledávačů, kteří nám pomáhají při zlepšování a optimalizaci našich stránek;
2.4. úvěrové referenční agentury za účelem posouzení Vašeho kreditního skóre, pokud je to podmínkou pro uzavření smlouvy s Vámi.
2.5. Konkrétní třetí strany, se kterými budeme Vaše údaje sdílet, jsou následující, spolu s odkazy na jejich zásady ochrany osobních údajů:
• Mailchimp The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA https://mailchimp.com/legal/privacy/
• Sagepay, Head Office, Sage Pay Europe Limited, North Park,Newcastle upon Tyne, NE13 9AA - https://www.sagepay.co.uk/policies/privacy-policy
• Paypal, 5 New Street Square, London, EC4A 3TW - https://www.paypal.com/en/webapps/mpp/ua/privacy-full
• DPD Head Office, Roebuck Ln, Smethwick B66 1BY, United Kingdom (PDF File)
• TNT UK Head Office, Express House, Abeles Way, Atherstone CV9 2RY - https://www.tnt.com/express/en_gb/site/privacy-policy.html & (PDF)
• UPS, Forest Road, Feltham, Middlesex TW13 7DY, United Kingdom - https://www.ups.com/us/en/help-center/legal-terms-conditions/privacy-notice.page
• PARCELFORCE, 25 Caldecotte Lake Drive, Caldecotte, Milton Keynes, MK7 8LE - https://www.parcelforce.com/privacy
• DHL, 1 Horton Rd, Slough SL3 0BB - http://www.dpdhl.com/en/data_protection.html
• EVANS TRANSPORT, Gammaton Road, Bideford, EX39 4FG (PDF)
• PALLETWAYS (UK) Limited Fradley Distribution Park,Wood End Lane, Fradley Park, Lichfield, Staffordshire WS13 8NE - http://www.palletways.com/policies/privacy-policy/
• PALLETFORCE Ltd, Callister Way, Burton-on-Trent DE14 2SY - https://www.palletforce.com/privacy-policy
• ASA Creditsafe.com (UK) Ltd – c/o Britannia Building, Caerphilly Business Park, Van Rd, Caerphilly, CF83 3GG - https://www.creditsafe.com/gb/en/legal/privacy-policy.html
• KLARNA Headquarters, Klarna AB, Sveavägen 46, SE-111 34 Stockholm, Sweden - https://www.klarna.com/uk/privacy-policy/

3. Vaše osobní údaje zpřístupníme třetím stranám:
3.1. V případě, že prodáme nebo koupíme jakýkoli podnik nebo majetek, v takovém případě zpřístupníme Vaše osobní údaje potenciálnímu prodejci nebo kupujícímu takového podniku nebo majetku.
3.2. Pokud společnost Puckator Ltd nebo v podstatě všechna její aktiva získá třetí strana, v takovém případě budou osobní údaje, které má o svých zákaznících, jedním z převedených aktiv.
3.3. Pokud máme povinnost zpřístupnit nebo sdílet Vaše osobní údaje, abychom splnili jakoukoli zákonnou povinnost nebo abychom prosadili nebo uplatňovali naše podmínky používání a dodací podmínky (viz podmínky zde: Obchodní podmínky) a dalších dohod; nebo k ochraně práv, majetku nebo bezpečnosti našich zákazníků Puckator Ltd nebo jiných. To zahrnuje výměnu informací s jinými společnostmi a organizacemi za účelem ochrany před podvody a snížení úvěrového rizika.

5. KDE UCHOVÁVÁME VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE

1. Některé údaje, které od Vás shromažďujeme, budou přeneseny a uloženy v místě určení mimo Evropský hospodářský prostor („EHP“). Budou také zpracovány zaměstnanci působícími mimo EHP, kteří pracují pro nás nebo pro některého z našich dodavatelů. To zahrnuje zaměstnance zabývající se mimo jiné plněním Vaší objednávky, zpracováním Vašich platebních údajů a poskytováním podpůrných služeb. Odesláním svých osobních údajů souhlasíte s tímto přenosem, uložením nebo zpracováním. Společnost Puckator Ltd podnikne všechny kroky, které jsou přiměřeně nezbytné, aby zajistila, že s Vašimi údaji bude nakládáno bezpečně a v souladu s těmito zásadami ochrany osobních údajů.

2. Veškeré informace, které nám poskytnete, jsou uloženy na našich zabezpečených serverech. Veškeré platební transakce budou šifrovány pomocí technologie SSL. Tam, kde jsme Vám poskytli (nebo kde jste si zvolili) heslo, které Vám umožňuje přístup k určitým částem našich stránek, jste odpovědní za zachování důvěrnosti tohoto hesla. Žádáme Vás, abyste heslo nikomu nesdělovali.

3. Bohužel přenos informací přes internet není zcela bezpečný. Přestože uděláme maximum pro ochranu Vašich osobních údajů, nemůžeme zaručit bezpečnost Vašich údajů přenášených na naše stránky; jakýkoli přenos je na Vaše vlastní riziko. Jakmile obdržíme Vaše údaje, použijeme přísné postupy a bezpečnostní prvky, abychom zabránili neoprávněnému přístupu.

6. AUTOMATIZOVANÉ ROZHODOVÁNÍ

1. Nepoužíváme automatizované rozhodování včetně profilování.

7. UCHOVÁVÁNÍ DAT

1. Vaše údaje budeme uchovávat pouze tak dlouho, dokud to budeme považovat za přiměřené pro účely uvedené výše, což je obvykle až 6 let po ukončení Vašeho vztahu s námi.

8. VAŠE PRÁVA

1. Vaše údaje budeme zpracovávat pro marketingové účely pouze v případě, že jste nám k tomu dali výslovný souhlas nebo pokud máme oprávněný zájem tak učinit. Oprávněné zájmy, na které se budeme spoléhat, jsou uvedeny výše v části „Použití informací – informace, které o Vás shromažďujeme“. V každém případě se na oprávněný zájem jako na důvod pro zpracování Vašich údajů budeme spoléhat pouze v případě, že jsme provedli posouzení oprávněného zájmu a pokud takové posouzení podporuje použití takového zpracování údajů.

2. Kdykoli, i když jste dříve souhlasili, máte právo nás požádat, abychom nezpracovávali Vaše osobní údaje pro marketingové účely a/nebo je nesdělovali třetím stranám pro marketingové účely. Můžete to udělat tak, že nás budete kontaktovat pomocí e-mailové adresy:dataprotection@puckator.co.uk. Tuto e-mailovou adresu můžete také použít k tomu, abyste nám oznámili jakékoli preference, které máte ve vztahu ke zpracování Vašich údajů, například pokud jde o četnost komunikace, kterou od nás dostáváte, nebo způsob či předmět takové komunikace.

3. GDPR Vám také dává následující práva:
1. pro přístup k informacím, které o Vás máme;
2. požadovat vymazání nebo opravu údajů, které o Vás máme;
3. vznést námitku nebo omezit zpracování informací o Vás;
4. požádat o předání informací o Vás jiné osobě;
5. podat stížnost u příslušného dozorového úřadu. Ve Spojeném království je to Úřad pro informace - Information Commissioner’s Office (ICO) https://ico.org.uk/ jehož kontaktní údaje jsou následující:

Information Commissioner’s Office
Wycliffe House
Water Lane
Wilmslow
Cheshire
SK9 5AF

4. Tato práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete pomocí následujících kontaktních údajů:
Data Protection Officer, Puckator Ltd, Lowman Works, East Taphouse, Cornwall, PL14 4NQ. Tel: 01579 321550 nebo email: dataprotection@puckator.co.uk.

9. STRÁNKY TŘETÍCH STRAN

1. Naše stránky mohou čas od času obsahovat odkazy na a z webových stránek našich partnerských sítí, inzerentů a přidružených společností. Pokud použijete odkaz na kteroukoli z těchto webových stránek, vezměte prosím na vědomí, že tyto webové stránky mají své vlastní zásady ochrany osobních údajů a že za tyto zásady nepřijímáme žádnou odpovědnost. Před odesláním jakýchkoli osobních údajů na tyto webové stránky si prosím zkontrolujte tyto zásady.

10. ZMĚNY NAŠÍ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

1. Jakékoli změny, které v budoucnu provedeme v našich zásadách ochrany osobních údajů, budou zveřejněny na této stránce a případně Vám budou oznámeny e-mailem. Prosíme pravidelně se vracejte na tuto stránku, abyste viděli aktualizace nebo změny našich zásad ochrany osobních údajů.

11. STÍŽNOSTI

1. Máte-li jakékoli stížnosti v souvislosti s tím, jak naše společnost zpracovala vaše údaje nebo v souvislosti s výkonem vašich práv, jak je podrobně popsáno výše, můžete v první řadě vznést své obavy tím, že nás kontaktujete na adrese: Data Protection Officer, Puckator Ltd, Lowman Works, East Taphouse, Cornwall, PL14 4NQ. Tel: 01579 321550 nebo e-mailu: dataprotection@puckator.co.uk.

V souvislosti s jakýmikoli takovými stížnostmi se můžete také obrátit na Úřad pro informace https://ico.org.uk/
Information Commissioner’s Office
Wycliffe House
Water Lane
Wilmslow
Cheshire
SK9 5AF

12. KONTAKT

1. Dotazy, komentáře a požadavky týkající se těchto zásad ochrany osobních údajů jsou vítány a měly by být adresovány pověřenci pro ochranu osobních údajů, Puckator Ltd, Lowman Works, East Taphouse, Cornwall, PL14 4NQ. Tel: 01579 321550 nebo na e-mail: dataprotection@puckator.co.uk.

Copyright © 2021 Puckator CZ, Via Comentina 38, Asti, 14100 Itálie. DIČ: IT01545330050 REA: AT-123951