Nyní, když je mnoha obchodům dovoleno znovu otevřít a přivítat zpět své zákazníky, chceme Vám pomoci připravit se na všechny požadavky Vašich zákazníků a doplnit Vaše sklady.

Nejdříve to nejdůležitější - teď, více než kdy dříve se Vaši zákazníci budou chtít cítit ve Vašem obchodě v bezpečí.

Proto jsme pro Vás vytvořili seznam věcí, které byste měli mít připravené, ale věříme, že většinu z nich již máte!

  • Dodržujte bezpečnou vzdálenost 1-2 metry
  • Nainstalujte dělící stěnu k pokladně
  • Viditelně označte jednosměrnou cestu po obchodě
  • Nepřekračujte maximální počet zákazníků v obchodě
  • Nachystejte dezinfekci na ruce ke vchodu

 

Pokud toto všechno Vaše prodejna splňuje, další otázka zní - Jaké zboží zákazníkům nabídnout?

Je důležité, aby si po prohlédnutí výrobku zákazník řekl: "Tohle musím mít!". V mnoha místech na světě je povinností nosit na obličeji roušky, proto jsou obličejové masky dobrým výrobkem, který byste měli zákazníkům nabídnout. Abychom nošení roušek trochu zpřijemnili, připravili jsme velký výběr vzorů a designů. Můžete Vaším zákazníkům poradit, která se bude nejlépe hodit k jejich outfitu a nebo jim doporučit tu, která se líbí nejvíce Vám.


Hygiena bude po této pandemii stále nesmírně důležitá, proto by bylo určitě užitečné zařadit do Vašeho sortimentu výrobky jako například dezinfekci na ruce. V minulých měsících jsme pracovali na tom, abychom Vám mohli nabídnout co největší výběr různých designů, ve spreji i v gelové formě. S duhovou kolekcí, která vychází tento týden a mnoha dalšími designy, které vydáme již brzy, u nás můžete najít něco pro každého.

 

Jiné produkty, které jsou v poslední době velmi v oblibě jsou znovu použitelné výrobky, které si můžete vzít kamkoliv s sebou, jako například stlačené ručníky, které lze velmi jednoduše zabalit a použít na cestách. Další řadou výrobků, kterou doporučujeme, jsou naše lahve na vodu a cestovní termohrnky. Jsou skvělé nejen díky tomu, že mají styl, ale hlavně jsou prospěšné pro životní prostředí a snižují spotřebu plastu.

 

Ještě bychom pro Vás měli jedno doporučení: vytvořte ve Vašem obchodě relaxační koutek - prostor s produkty, díky kterým se Vaši zákazníci budou cítit dobře a uvolněně. Naplňte tento koutek aromalampami, vonnými oleji a vůněmi. Víme, že pro hodně lidí bylo toto období nesmírně stresující, proto je důležité naslouchat svému tělu a dát mu čas na relaxaci. Aromaterapie má prokázaný uklidňující účinek na tělo i mysl a to po posledních měsících potřebuje každý.

  

V neposlední řadě zůstávejte pozitivní, všichni se potřebujeme vrátit zpět do běžného běhu života a Vaši zákazníci Vás moc rádi znovu uvidí!