Jak všichni víme, pandemie Covid-19 otřásla celým světem. Lidé a podniky na celém světě se museli učit a růst, aby se přizpůsobili „novému normálu“. Z tohoto důvodu jsme byli svědkem, jak se spousta různých vzrušujících událostí musela zrušit, odložit nebo nahradit virtuálními událostmi nebo online marketingem. Několik oblastí, kterých se tato změna velmi dotkla, jsou výstavy a veletrhy.

Většina veletrhů a výstav se proto začala pořádat digitálně! Už se nemusíte starat o cestování a používání veřejné dopravy, abyste dorazili na požadovanou akci, jednoduše zapnete počítač a na veletrh se dostanete odkudkoli. Otázkou je, zda se přizpůsobíme tomuto novému způsobu práce a staré “offline” způsoby se nám budou zdát zastaralé, nebo se jednoduše vrátíme k práci jako obvykle? Budou virtuální události novým normálem?

Zatímco ve většině případů je myšlenka na létání přes hranice kvůli jednomu setkání pravděpodobně minulostí a schůzka bude nahrazena rychlým voláním přes Zoom, výstavy splňují jinou potřebu v životě člověka. Potřebu, kterou nelze reprodukovat digitálně. Jakmile uvidíme jasnou cestu skrz tuto krizi, s největší pravděpodobností začneme pozorovat, že se věci pomalu vracejí k tomu, jak fungovaly dříve, jako byly například osobní diskuze a schůzky. Věříme, že nejlepší způsob, jak se seznámit s produktem, je vidět ho v reálném životě, a proto se budeme snažit nabízet osobní servis na výstavách a veletrzích, jakmile bude bezpečné je pořádat.

Stejně jako mnoho dalších firem, i Puckator by se letos na podzim zúčastnil a vystavoval na přibližně 10 veletrzích po celé Evropě, ale bohužel musely být odloženy. Největší akce, jako Podzimní veletrh v Birminghamu a Maison & Objet v Paříži, byly bohužel zrušeny. Ty však nyní byly nahrazeny digitální verzí akce. Mnoho společností, včetně Puckator, se bude I přesto účastnit a všechny produkty a kolekce budou nyní k dispozici pro online prohlížení.

Nová online verze Podzimního veletrhu @ Home se bude konat 8. a 9. září. Chcete-li se zúčastnit, jednoduše se zaregistrujte kliknutím na následující odkaz. Budeme na Vás čekat!https://www.autumnfair.com/autumn-fair-at-homeOnline událost pro Maison & Objet trvá více než 15 dní a nabízí více než 3000 značek.To si nenechte ujít!www.maison-objet.com/en/paris/digital-fairPřestože stále nalézáme nové způsoby, jak se touto podivnou a obtížnou dobou propracovat, stále existuje spousta úžasných událostí, kterých se můžete zúčastnit, abyste měli aktuální informace o tom, co trh s dárkovým zbožím nabízí. Ačkoli se těšíme na setkání se všemi našimi milými zákazníky tváří v tvář, tady v Puckator jsme velmi nadšení z toho, co nový styl digitální výstavy nabízí!