Volkswagen T1 Camper Bus

Popadněte své sluneční brýle a skočte do dodávky - jedeme na road trip!

Po dlouhé době plánování jsme byli v Puckator nadšeni, že jsme Vám na začátku tohoto roku konečně mohli nabídnout naši licencovanou řadu karavanů VW - a nyní přichází na trh nová řada produktů, právě včas na Vánoce!

Nic nevystihuje letní radosti a svobodu tak, jako Volkswagen karavan. Rozdělené přední okno VW T1, který byl uveden na trh v 50. letech 20. století, si získal celosvětovou popularitu a stal se součástí surfovací a pobřežní kultury. Cestování v dodávce nabarvené divokými psychedelickými nebo květinovými vzory se stalo nutností, pokud jste chtěli být cool v 60. letech. V průběhu let se objevilo několik novějších verzí, ale původní model zůstává nejoblíbenějším a tisíce těchto vozidel byly opatrovány, milovány a láskyplně restaurovány.

Značka dnes znamená něco pro každého, od hledačů vln a návštěvníků festivalů, přes rodiny milující zábavu, po prarodiče, kteří si užívají svobody cestování, ale nemusíte být majitelem VW, abyste milovali jeho vzhled a životní styl, který s ním přichází!

Karavan VW je jedním z těch obrazů, které Vám evokují radostnou vzpomínku nebo vyvolají sen o budoucích plánech - a nyní se lidé, více než kdy jindy, snaží tyto pocity vyvolat a užívat si je.

Pro majitele Volkswagenu nebo kohokoli, kdo plánuje dovolenou, máme nezbytnosti na cestu. Bambusové mísy a hrnky budou stejně užitečné na cestách i doma v kuchyni a jako doplněk k nim Vám nabízíme chladící tašky a krabičky na oběd, lahve a také cestovní hrnky v různých ekologických designech.

  

Sady pouzder na pasy a štítků na zavazadla jsou dokonalým dárkem pro nadšence, kteří milují VW. Ale i ti, kteří nikam necestují, nic nezmeškají, protože pro ně máme polštáře, tašky a několik velmi roztomilých sběratelských broží s obrázkem karavanu.

Mnoho položek v kolekci zachycuje karavan VW v celé jeho kráse - je tu klasický karavan s bílou střechou v primárních barvách a motivy „letní láska“, „divoké vlny“ a „kde dobrodružství začíná“, ze kterých si můžete vybrat.

   

Náš designérský tým také ve spolupráci s Volkswagenem vytvořil exkluzivní designy inspirované nezaměnitelnými liniemi a křivkami ikonického karavanu T1. Najdete je na našich peněženkách, lahvích na vodu, cestovních hrncích, tácech, batozích na šňůrky a dokonce i na miskách pro domácí mazlíčky – jsou jedinečnými kousky.