Vánoční dílna Puckator

Naši designéři tvrdě pracovali ve vánoční dílně Puckator… Simonova kočka si nasadila Santovu čepici a StormTrooper vyměnil své tradiční bílé brnění za slavnostní vánoční svetr!

Nyní máme k dispozici naši slavnostní nabídku plně licencovaných produktů, včetně čtyř nových cestovních polštářů Relaxeazzz s vánoční tématikou.

My v Puckator věříme, že nyní, více než kdy jindy – v těchto nejistých dobách, si každý zaslouží trochu vánočního kouzla navíc ... a proto máme dárky pro všechny věkové kategorie, které je udělají šťastnými.

Spojili jsme síly s Shepperton Studios, abychom vytvořili veselý sortiment produktů StormTrooper s vánoční tematikou, a abychom tím přivedli všechny zákazníky na stranu veselí! Vytvořili jsme řadu ekologických cestovních kelímků, lahví na vodu z nerezové oceli a to ani nemluvě o solárním kamarádovi StormTrooper, který bude tancovat na všechny vánoční koledy! Věděli jste, že naše láhve na vodu jsou tepelně izolované a udržují nápoje teplé až 12 hodin a studené až 24 hodin? Ideální do teplotních podmínek severního pólu nebo na Vánoce na slunci.

  

Designérský tým také spolupracoval se Simonovou kočkou, aby milovníkům koček zajistil velmi veselé Vánoce. Tato řada zahrnuje bavlněné utěrky a zástěry na všechno vánoční vaření a pečení! Také slavnostní rohožky na přivítání hostů s vánoční náladou, hrnky na popíjení svařeného vína a spoustu doplňků do vánoční punčochy, jako jsou balzámy na rty a klíčenky!

  

V neposlední řadě je náš oceněný produkt Dárek roku nyní k dispozici ve 4 nových designech s vánoční tématikou. Je to cestovní polštář Relaxeazzz se zabudovanou maskou ​​na oči na spaní, která je vyrobena z 95% polyesteru a 5% spandexu, díky čemuž je super měkká pro absolutní pohodlí a lze ji snadno přepravit pomocí kapsičky na zip v polštáři. Čtyři nové designy zahrnují sněhuláka, elfa, soba a samozřejmě samotného Santa Clause!

A když už jste tady ... máme také širokou škálu vánočních ozdob, dárkových tašek a slavnostních novinek, které byste si určitě měli prohlédnout! Udělejme Vánoce 2020 těmi nejlepšími v historii.