V roce, kdy se zdá, že tolik věcí bylo obráceno vzhůru nohama, jsme opravdu vděční našim zákazníkům za jejich podporu a za laskavá slova povzbuzení od kolegů, která nás velice povzbudily.

Díky rozvolnění omezení prodeje z tohoto týdnu víme, že mnoho lidí bude extrémně tvrdě pracovat na tom, aby z těchto několika slavnostních týdnů až do 25. prosince dostalo maximum. Tým Puckator proto také nepřetržitě pracuje na zajištění toho, aby se k Vám produkty, které potřebujete, dostaly bezpečně a včas!

Díky nejistotě a stresu roku 2020 se lidé obrátili k jednoduchým potěšením - věci jako procházky na slunci, vaření a pečení a radost z přírody.

Nyní je tu chladnější počasí, lidé se snaží přivést přírodní prvek do interiéru s uklidňujícími vůněmi, jemnými botanickými potisky a důrazem na odpočinek.

Ekologické produkty byly v letošním roce velmi populární a náš sortiment udržitelně vyrobených a ekologicky šetrných produktů roste měsíc co měsíc. Bambusové kelímky a cestovní hrnky, lahve bez BPA a krabičky na oběd a tašky vyrobené z recyklovaných materiálů jsou naši velcí oblíbenci se zeleným eko pověřením.

Během těchto dvou lockdownů se naše nejoblíbenější produkty týkaly aromaterapie - a myslíme si, že tento trend bude pokračovat. Máme obrovský výběr olejových aromalamp, esenciálních olejů, vonných tyčinek a doplňků pro vytvoření relaxační atmosféry v domácnosti. Podívejte se na mnoho nových druhů voskových kadidel v našem sortimentu.

Udělat si chvíli na dobití baterek a péči o sebe nikdy nebylo důležitější a myslíme si, že vánoční nákupy to odráží. Máme spoustu nových šumivých bomb do koupele, které mají přijít v polovině prosince, a nádherná, voňavá mýdla na skladě, a další naskladníme již brzy. Napusťte si horkou vodu a odpočiňte si!