"Už máš nakoupené vánoční dárky?" :) To je ta otázka, kterou budete během příštích několika týdnů slyšet stále častěji.

Jak se myšlenky všech obracejí k dárkům pro přátele a příbuzné, lidé hledají dárky přes internet a nakupování online bude letos první volbou pro mnohé z nich.

Být připraveni na své online zákazníky nejvíce jak můžete být Vám pomůže co nejlépe využít jejich návštěvu Vašeho online obchodu – a oni Vám poděkují za to, že jim usnadňujete život a šetříte čas!

Přišli jsme s několika nápady, které Vám pomohou zjednodušit vánoční nákupy Vašich zákazníků – stejně jako učinit je více přínosnější pro Vás!

 

Sdružujte produkty do témat

Produkty se stejným designem jsou velice oblíbené - ať už pro zákazníky, kteří chtějí ve svých domovech vytvořit originální atmosféru, nebo pro ty, kteří hledají dárky pro své milované. Získat celou sadu je vždy lákavé!

Stejně jako designové kolekce má Puckator mnoho tématických produktů, které skvěle fungují jako sběratelské předměty nebo malé dárky do vánoční punčochy. Naše řada Flamingo-Plameňák je jednou z naší nejprodávanější kolekce a najdete zde vše od nákupních tašek až po sklenice!

Související produkty se také velice dobře prodávají. Olejové hořáky, aromalampy, vonné tyčinky a držáky na ně, buddhové a sloni - nebo zvonkohry a květináče pro venkovní použití.

 

Přemýšlejte o produktech, které snadno odešlete poštou

Všichni je milujeme - hrnky, láhve a krabičky na oběd – jsou skvělé a jednoduché na zabalení, stejně jako všechny předměty, které mají vlastní krabici.

 

Prodávejte sezónní zboží

Teplota klesla, noci se prodloužily a vše, co v lidech vyvolává pocit tepla a útulna, je pro zákazníky více přitažlivé. Podívejte se na naši zábavnou řadu zahřívacích pantoflí a polštářků na krk, škrabošek na noc, podušek a našich nejprodávanějších cestovních polštářů Relaxeazzz.

 

Značky také lákají

Můžete se spolehnout na  populární značky, jako jsou Simon's Cat-Simonova kočka, designy Lisy Parker a Kim Haskins, které se prodávají po celý rok – a zejména o Vánocích.

Novinkou pro letošní rok a stejně úspěšné jsou kolekce VW Karavan a Stormtrooper: přináší zábavu, únik do fantazie a nostalgii ve stejné míře!