Simon's Cat

Rok 2021 je pátým rokem, ve kterém Puckator spolupracuje se společností Endemol Shine Group na vytvoření široké škály exkluzivních licencovaných produktů Simon’s Cat – Simonova kočka pro velkoobchodní trh dárkového zboží.

Během těchto 5 let náš návrhářský tým úzce spolupracoval s Endemol Shine na vytvoření exkluzivní kolekce, která se neuvěřitelně rychle stala bestsellerem.

Naše první a velmi úspěšná kolekce byla a stále je ta, která obsahuje ty nejlepší Simon's Cat citáty. Kultovní věty, které jsme si od Simon's Cat propůjčili, zdobí hrnky, rohožky, láhve na pití, zrcátka a mnoho dalších produktů, včetně LBOX16 (sada krabiček na oběd), LIP61 (balzám na rty v plechové krabičce) a BAMB74 (cestovní kelímek), které jsou stále nejprodávanějšími produkty.

 

Během těchto let jsme také vytvořili sezónní kolekce, jako je Vánoční Simon's Cat, které byly obzvláště úspěšné. Dárkové tašky, vánoční hrnky a kosmetické doplňky, jako jsou balzámy na rty kompaktní zrcátka, jsou dokonalými malými dárky do vánoční punčochy.

 

V tomto malém zopakování úspěšných produktů nemůžeme vynechat Simon's Cat solární hračku, která je k dispozici také ve vánoční verzi. Tento produkt je ikonický pro Puckator a je dokonalým dárkem pro všechny fanoušky Simon's Cat.

Naše nejnovější přírůstky do kolekce jsou některé produkty představující Simon's Cat a jeho malého, energického kamaráda Koťátko. Tento design byl tak úspěšný, že jsme se rozhodli představit nové produkty, abychom mohli nabídnout větší výběr produktů zdobených těmito dvěma chlupatými přáteli. Mezi dříve zmíněné produkty jsme přidali silikonové digitální hodinky a láhve na pití s ​​digitálním dotykovým teploměrem, které byly oba zvoleny finalisty soutěže Dárek roku 2021.

I nadále budeme spolupracovat s týmem z Endemol Shine a pokračovat ve vytváření nových exkluzivních dárků se Simon's Cat. Nenechte si ujít vyhrazenou kategorii na našich stránkách a sledujte ji po celý rok, abyste si nenechali ujít žádné nové přírůstky v této kolekci. Nezapomeňte nás také sledovat na Instagramu a Facebooku pro exkluzivní promo akce a skvělé nabídky.