Solidarita: Společně jsme silnější

Jak jsme všichni byli svědky, životy Ukrajinců se ruskou invazí obrátily vzhůru nohama.

Naše kanceláře a sklady šly ve stopách světa tím, že darovaly finanční i materiální prostředky na pomoc této humanitární krizi.

Naše Evropské Distribuční Centrum ve Vratislavi se nachází na západě Polska, daleko od ukrajinských hranic, ale síť podpory a lásky k uprchlíkům vstupujícím do Polska sahá široko daleko. Ve spolupráci s charitativní organizací Fundacja Wspierania Organizacji Pozarządowych „UMBRELLA“ jsme darovali hračky a dárky pro děti, láhve na vodu a papírenské zboží, které budou distribuovány lidem v nouzi.

Puckator - Ukraine

Naše cornwallská kancelář ve Spojeném království shromažďovala základní komodity, jako jsou konzervy jídla, teplé oblečení a zdravotnické potřeby, ve spolupráci s místní charitativní organizací s názvem Homeless Shoebox Appeal – v Mid Cornwallu (St Austell, Par a Fowey), která od vypuknutí krize pracuje nepřetržitě, aby poskytla pohraničním uprchlickým táborům vše, co potřebují. Dva členové našeho skladového týmu, Jasan a Neil, věnovali svůj čas na pomoc při přesunu krabic od bot do hlavního centra, odkud byly odeslány do Polska.

Totéž se dělo i v našich evropských kancelářích, které spolupracovaly s různými asociacemi a projekty k poskytnutí podpory kde jí bylo potřeba, včetně našich italských kolegů, kteří sbírali články pro Uniti per l'Ucraina, projekt vytvořený SERMIG.

Puckator - Ukraine

Celý náš tým je solidární s občany Ukrajiny a se všemi, kteří trpí negativními důsledky této vojenské agrese.

Během této krize se počítá každá trocha podpory a Puckator bude i nadále hledat další způsoby, jak pomoci v těchto znepokojivých časech. Společně jsme silnější.