Víme, že malé podniky a živnostníci se v tuto chvíli musí vyrovnat s obrovským množstvím věcí - udržovat vše v chodu a zároveň uklidňovat své zákazníky, že děláte vše, co můžete, abyste je udrželi v bezpečí.

Všichni jsme nejistí ohledně toho, co by příští týdny a měsíce mohly z hlediska omezení přinést, ale Puckator je otevřený a připravený pomoci Vám projít těmito těžkými časy.

Víme, že když jsou Vánoce za rohem a mnoho maloobchodníků v současné době muselo pozastavit fyzický prodej, můžete mít obavy ohledně úrovní zásob a dodacích lhůt.

Zavedli jsme tolik opatření, kolik můžeme, abyste mohli pokračovat v plynulém chodu Vašich firem a abychom Vám pomohli vyrovnat se s tím, když se objeví jakékoli problémy.

Pokračujeme ve zpracovávání objednávek s co nejmenším narušením běžného chodu firmy, ale během tohoto rušného období může dojít k mírným zpožděním. Naše minimální hodnota objednávky je jen 3000Kč a my jsme tak flexibilní, jak jen dokážeme být s velikostí objednávky: víme, že to pomáhá našim zákazníkům otestovat úspěšnost nových produktů a snižovat riziko, které pro ně v současné době hrozí.

Prodloužili jsme bezplatné doručování (objednávky do ČR a SR nad 3000Kč) až do Nového roku a naši úžasní kurýrní partneři udržují vše v pohybu co nejefektivněji. Máme také naši praktickou stránku s vánočními termíny dodání, která vám řekne, kdy si objednat naše produkty v tomto slavnostním čase.

Pokud jste během lockdownu změnili své zaměření na online prodej, může Vám náš prodejní tým poradit, jaké produkty budou nejlépe fungovat pro Vás a Vaše zákazníky. A pokud si chcete prozatím změnit doručovací adresu domů, žádný problém!

 

Náš tým zákaznických služeb je zde především proto, aby Vám naslouchal a pomáhal. Obsluhujeme telefony od 8:00 do 17:00 a jsme k dispozici online pro webchat. Pokud máte jakékoli obavy, malé i velké, neváhejte nás kontaktovat.

Webové stránky ministerstva průmyslu a obchodu ČR má nejaktuálnější informace a skvělé rady ohledně finanční podpory, nových způsobů práce a péče o sebe a své zaměstnance. (https://www.mpo.cz/cz/rozcestnik/koronavirus/

Mezitím bude Puckator nadále spolehlivým přístavem pro naše zákazníky - a my se z toho dostaneme společně!