Puckator slaví první výročí EDC v Polsku

Celý jeden rok rychlejšího doručování, zvýšené dostupnosti výrobků a zlepšeného provozu nám umožnil pokračovat a vylepšovat se v dodávání zboží našim zákazníkům v Evropě. Tento měsíc oslavujeme první výročí otevření našeho evropského distribučního centra (EDC) v Polsku - a jaký to byl rok, když jsme dosud odeslali více než 3 000 000 produktů a 16 000 objednávek!

Před zavedením EDC byly všechny objednávky do celého světa odesílány z našeho skladu ve Velké Británii, který se nachází v Cornwallu v Anglii. S rozvojem našeho podnikání, rostoucí poptávkou a hrozícím brexitem jsme museli rychle reagovat, abychom si udrželi pevné vztahy s našimi evropskými zákazníky a mohli pokračovat v expanzi do Evropy i světa. Proto jsme loni touto dobou otevřeli EDC v polské Vratislavi, což byl pro Puckator obrovský úspěch a slavnostní okamžik. Od té doby jsme odtud našim zákazníkům odeslali již neuvěřitelných 1 500 palet a 29 000 krabic!

Samozřejmě se to neobešlo bez problémů, zejména s omezením dopravy, zvýšenými náklady na pohonné hmoty a pozůstatky dopadu coronaviru na celou společnost. I přes to všechno však můžeme slavit úspěšné otevření našeho evropského skladu a distribučního centra!

Během tohoto přechodu naše týmy ve všech kancelářích a obou skladech pracovaly neuvěřitelně tvrdě, aby zajistily hladký průběh a minimální negativní dopad na naše zákazníky, a od našich zákazníků, kteří tyto změny zaznamenali, jsme obdrželi obrovské množství pozitivních ohlasů a podpory.

Nyní, když jsme se v novém polském distribučním centru již usadili a naplnili oba sklady našimi novými svátečními produkty, jsme v jednom kole, abychom naše zákazníky před Vánocemi zásobili a připravili na další úspěšný rok plný veletrhů, akcí a nových produktů!