Ohlédnutí za jarní veletržní sezónou

Dárkový průmysl je stále se vyvíjející oblast, která vyžaduje neustálé inovace a kreativitu, aby si udržela svůj význam. Veletrhy jsou vynikajícím způsobem, jak zákazníkům představit nejnovější a nejlepší produkty, a také skvělou příležitostí pro budování trvalých vztahů s nimi. Sezóna dárkových veletrhů byla v roce 2023 pro Puckator velmi úspěšná, konalo se několik významných akcí po celém světě. V tomto článku se budeme věnovat některým z nejlepších výstav z hlediska nových zákazníků a objednávek a zmíníme se o několika našich zajímavých novinkách v souvislosti s cenou Dárek roku 2023.

Jarní veletrh v britském Birminghamu je jedním z největších veletrhů dárkového zboží na světě. Veletrh se konal od 5. do 8. února 2023 a zaznamenal impozantní účast vystavovatelů i návštěvníků. Na akci se představilo přes 2 000 vystavovatelů a přilákala více než 50 000 návštěvníků. Letošní jarní veletrh byl pro nás obzvláště úspěšný, protože jsme měli možnost upozornit široké publikum na naše nejnovější produkty a navázat cenné kontakty v rámci oboru. Obzvláště dobrou odezvu jsme získali od kupujících, kteří ocenili nejnovější licencované výrobky, zejména již brzy přicházející řadu Mumínek, a také naše vlastní nové kolekce.

Další významnou událostí byl veletrh Intergift ve španělském Madridu, který se konal od 1. do 5. února 2023. Jedná se o přední španělský veletrh v oblasti dárků a bytových dekorací, který přilákal více než 1 000 vystavovatelů a 40 000 návštěvníků z celého světa. Intergift byl pro nás obzvláště úspěšný, valencijský tým se setkal se spoustou zájemců, kteří ocenili naši širokou škálu výrobků, ale zejména hračky a cestovní polštáře řady Relaxeazzz.

Hitem veletrhu HOMI v Miláně, který se konal od 26. do 29. ledna 2023, byly také hračky, psací potřeby a cestovní polštáře Relaxeazzz. Veletrh přilákal přes 521 značek a 20 598 návštěvníků, což z něj činí jeden z největších veletrhů v dárkovém průmyslu. Italský tým navázal spoustu dobrých kontaktů, kteří projevili velký zájem o náš sortiment.

Musíme ještě zmínit veletrh hraček, který se konal v Norimberku od 1. do 5. února 2023. Tento mezinárodní veletrh je největším světovým veletrhem hraček na světě. Tato akce byla pro nás obzvláště úspěšná, pokud jde o získávání nových mezinárodních kontaktů.

Kromě úspěšné veletržní sezóny v oboru jsme take nadšeni z nominací na cenu Dárek roku 2023. Naše pera s jemným hrotem Minecraft, slavnostní perníkový kočičí domeček a vánoční oboustranná hračka Squidgly se dostaly do užšího výběru na ocenění Dárek roku 2023, a kočičí domeček se stal finalistou v kategorii Slavnostní a příležitostné dárky. Těšíme se na slavnostní předávání cen v květnu 2023 a doufáme, že se nám podaří zopakovat vítězství z roku 2020, kterého jsme dosáhli díky našim cestovním polštářům Relaxeazzz.