Naše nové vánoční velkoobchodní kolekce pro rok 2022

Vánoce ve společnosti Puckator nikdy nekončí, protože po celý rok neustále navrhujeme a vyvíjíme nové sváteční produkty. Letos tomu nebylo jinak a my Vám s radostí představujeme naše nejnovější vánoční velkoobchodní kolekce.

LICENCOVANÉ KOLEKCE

Vaše oblíbené licencované postavičky jsou připraveny na Vánoce díky svátečním vzorům se santovskými čepicemi, jmelím a nadýchaným sněhem, které vytvářejí dokonale jedinečné vánoční velkoobchodní dárky.

Kočičí vzory od Kim Haskins vypadají na našich nových vánočních dárkových taškách, které jsou k dispozici ve třech různých velikostech, prostě výborně. Tyto roztomilé vzory najdete také na našich nových vánočních hrnečcích, které jsou k dostání také s ladícími vánočními podšálky.

Jak byste mohli odolat kočce Pusheen, která peče vánoční cukroví? To prostě nejde! Proto jsme si jisti, že naše nová řada Kočka Pusheen Vánoční nálada bude z Vašich regálů okamžitě mizet.

Vánoce - Dárky a tématické předmětyVánoce - Dárky a tématické předměty

SVÁTEČNÍ KAMARÁDI

Hledáte exkluzivní velkoobchodní dárky do vánoční punčochy? Pak se podívejte na naši kolekci Sváteční kamarádi! Letos jsme rozšířili naši nabídku vánočních dárků o propisky, balzámy na rty, stlačené ručníky, osvěžovače vzduchu a mnoho dalšího. Prohlédněte si již nyní naši speciální kategorii malých dárků do punčoch. 

Vánoce - Dárky a tématické předměty

VÁNOČNÍ VESNICE, LOUSKÁČEK A ZIMNÍ KVĚTY

Náš tým designérů usilovně pracoval na třech nových svátečních grafikách, které byly navrženy speciálně s cílem vytvořit jedinečnější vánoční dekorace a dárky, které osloví širší publikum. Nenechte si ujít naše nové bločky, dárkové tašky, krémy na ruce a všechny další vánoční produkty, které jsou k dispozici v těchto nových nadčasových designech. 

 

VÁNOČNÍ HRNKY A KERAMIKA

Vánoce nebudou stejné bez nového vánočního hrnku, který zahřeje Vaše ruce nebo bez roztomilé zimní keramické sady na Vašich poličkách. Udělejte si místo na naši novou kolekci s ledními medvědy, která obsahuje tři různé druhy hrnků, sadu na sůl a pepř a dávkovač na mýdlo, abyste mohli šířit vánoční náladu po celém domě. Prohlédněte si už nyní naši širokou nabídku vánočních hrnků – a hromadným nákupem získáte další slevy!

 

Objednávejte nyní z naší velkoobchodní vánoční nabídky! Rádi bychom slyšeli, co si myslíte o našich nových vánočních kolekcích pro rok 2022, takže nám dejte vědět své názory v komentářích níže nebo nám napište zprávu na Facebooku nebo LinkedIn.

 

Vánoce - Dárky a tématické předměty