Zařizování našeho evropského distribučního centra ve Vratislavi pokračuje rychlým tempem a otevření je stále naplánováno letos na podzim.

Práce na budování interní kanceláře jsou téměř dokončeny, takže nyní je čas zaměřit se na samotný sklad. Než budeme moci přijímat zásoby na místě, musíme vybavit sklad a tento týden byly dodány naše nové regály.

Piotr a jeho tým byli připraveni na místě na přijetí objednávky a nyní úzce spolupracují s instalačním týmem, aby připravili regály na místo pro první dodávku produktů, která by měla být doručena každým dnem.

 

 

Zpět ve Velké Británii náš tým v cornwallském depu také spolupracuje s polským personálem na přípravě všeho, co potřebujeme k uvedení EDC do provozu. Týmy tvrdě pracují na přípravě počítačového vybavení, vývoji našeho systému řízení objednávek tak, aby fungoval ze dvou míst, stejně jako na přípravě tréninkových programů pro nové balící a skladové pracovníky v Polsku a na dokončení logistiky s našimi dopravci.

Toto je vzrušující doba pro všechny zúčastněné a s tím, jak se projekt posouvá podle plánu, doufáme, že Vaše první objednávky budeme moci expedovat koncem září a začátkem října.

V následujících týdnech a měsících s Vámi budeme sdílet další aktuální informace.