Náš projekt Evropského distribučního centra postupuje rychle vpřed a od naší poslední aktualizace jsme přijali první 2 členy skladového týmu a posunuli se vpřed s interními stavebními pracemi a logistikou.

Nábor zaměstnanců

Nalezení toho správného týmu pro náš polský sklad bylo na prvním místě v našem seznamu a s potěšením oznamujeme nábor našeho logistického manažera EDC Piotra Świstaka. Do zaměstnání u společnosti Puckator nastoupil koncem května a do Velké Británie přijede později v létě, aby se setkal s naším britským týmem a procvičil a seznámil se s našimi skladovými procesy. Další informace o Piotrovi najdete v krátkém rozhovoru níže.

  1. Jaké bylo Vaše první zaměstnání?

Moje první práce byla v týmu správy materiálů ve společnosti LG Electronics Wroclaw. Přišel jsem tam na letní brigádu a zůstal jsem 9 let.

  1. Káva nebo čaj?

Čaj, čím zelenější, tím lepší. Gunpowder je můj nejoblíbenější.

  1. Jaké tři věci byste si vzal na pustý ostrov?

Na pustý ostrov ... mačetu, provaz a sůl.

  1. Jaké je Vaše oblíbené jídlo?

S jídlem to mám tak – sním vše co vidím. Zvláště italská jídla.

  1. Na stupnici od 1 do 10: nakolik se těšíte začít svou novou roli v Puckator?

Jsem velmi nadšený, že mohu být součástí tohoto obrovského projektu a jsem rád, že si mě vedení vybralo pro tuto roli.

Piotr s sebou přináší nejen bohaté znalosti a zkušenosti, ale také doporučil Areka Kuzaje jako kandidáta na pozici vedoucího skladu. Minulý týden Arek přijal nabídku práce od Puckator a do týmu se připojí na konci léta.

Stavební práce a naskladňování

Práce na interiérech kancelářských budov pokračují s plánovaným termínem dokončení 1. srpna. Kromě kanceláří probíhají závěrečné přípravy na vybavení skladů včetně regálů, Wi-Fi, skladových strojů a zabezpečení.

Naše nákupní a IT týmy také posouvají vývoj a integraci systémů pro správu a naskladňování ze dvou skladů. Hodně času bylo věnováno plánování a restrukturalizaci, testování těchto systémů je naplánováno na červenec s naskladněním prvních produktů v polském skladu.

I nadále jde o velmi vzrušující projekt a jsme na dobré cestě ke splnění cílového data – 1. října, další aktuální informace Vám poskytneme již brzy.