Proč je Puckator nejlepší volbou pro britské velkoobchodníky na Amazon?

Pokud jste prodejcem na Amazon FBA, je pro úspěch vašeho podnikání zásadní najít spolehlivé velkoobchodní dodavatele. Potřebujete dodavatele, který vám poskytne vysoce kvalitní výrobky za konkurenceschopné ceny a rychlou a spolehlivou přepravu. V tomto příspěvku na našem blogu se budeme zabývat tím, proč je společnost Puckator jedním z nejlepších velkoobchodních dodavatelů pro Amazon FBA a co z nás dělá nejlepší volbu pro vaše podnikání.

Proč byste měli prodávat s Amazon FBA?

Než začnete zkoumat, které dodavatele pro Amazon FBA využít, je dobré se podívat, proč se FBA stává jedním z nejrychleji rostoucích prodejních programů v Evropě a ve Velké Británii.  Prodej na Amazonu prostřednictvím programu Fulfilled by Amazon (FBA) nabízí prodejcům výhody. Zde je seznam důvodů, proč byste mohli zvážit prodej prostřednictvím Amazon FBA, pokud jste tak již neučinili:

  1. Zvýšení viditelnosti a prodejů: Amazon je největší online tržiště na světě s miliony aktivních kupujících. Uvedením svých produktů na Amazon FBA můžete využít tuto rozsáhlou zákaznickou základnu a zvýšit svůj prodejní potenciál.
  2. Služba Prime: Členové služby Amazon Prime získávají dvoudenní dopravu zdarma na vybrané produkty. Použitím Amazon FBA se vaše produkty stanou způsobilými pro službu Prime, což může zvýšit vaši viditelnost a prodej.
  3. Služby vyřizování objednávek: S Amazon FBA můžete využívat jejich prvotřídní služby plnění objednávek. Amazon spravuje skladování, balení a přepravu vašich produktů, což vám může ušetřit čas i peníze.
  4. Zákaznický servis: V rámci služby FBA můžete využívat také služby zákaznické podpory: Amazon FBA nabízí zákaznický servis pro vaše produkty. Pokud budou mít zákazníci s vašimi produkty nějaké problémy nebo jakékoli dotazy, tým zákaznického servisu Amazonu je vyřídí vaším jménem.
  5. Vícekanálové plnění: Pokud prodáváte vaše produkty na více platformách, Amazon FBA může spravovat i plnění těchto objednávek. To vám může zjednodušit proces plnění a ušetřit váš čas i zdroje.
  6. Správa reklamací a vracení zboží: Amazon FBA pro vás také spravuje vrácení zboží, což vám může ušetřit čas a prostředky ve srovnání se správou vracení zboží na vlastní pěst.

Na co se zaměřit při hledání dodavatelů pro Amazon FBA

Existuje mnoho velkoobchodních dodavatelů, kteří nabízejí plnění pro prodejce Amazon FBA. Ne všichni dodavatelé jsou však stejní. Někteří mohou nabízet nekvalitní produkty, pomalou dopravu nebo vysoké ceny. Je důležité provést průzkum a najít dodavatele, který splňuje vaše potřeby.

Naše zkušenosti s prodejci na Amazonu nás v průběhu let vyčlenily z davu a učinily ze společnosti Puckator jednoho z nejlepších britských velkoobchodních dodavatelů pro prodejce Amazon FBA. Nabízíme širokou škálu vysoce kvalitních produktů za konkurenceschopné ceny, rychlou a spolehlivou přepravu a služby v oblasti etiketování a balení.

Proč je Puckator nejlepší volbou pro britské velkoobchodníky na Amazon?

Společnost Puckator má více než 25 let zkušeností ve velkoobchodním podnikání, díky čemuž je důvěryhodným partnerem pro mnoho podniků internetového prodeje. Máme k dispozici širokou škálu produktů, včetně domácích potřeb, papírnictví a dárků. Naše výrobky jsou vysoce kvalitní a dodáváme je za velmi konkurenceschopné ceny, což z nich činí vynikající volbu pro prodejce Amazon FBA.

Máme specializovaný tým zaměstnanců, kteří mají zkušenosti se všemi aspekty balení a štítkování zboží pro Amazon, což znamená, že vaše zboží dorazí na Amazon v perfektním stavu připravené k prodeji prostřednictvím této služby FBA.

Věříme, že naše služba Amazon Fulfilment nemá konkurenci. Své výrobky můžete odeslat přímo z našeho skladu do logistických center Amazonu rychle a snadno. Spolupracujeme s registrovanými partnery pro doručování zboží pro Amazon, kteří denně doručují několik návěsů do center FBA po celé Evropě a Velké Británii, čímž urychluje rychlé a efektivní doručení vašeho zboží a zkracuje dobu mezi objednáním u nás a tím, kdy je vaše zboží k dispozici ke koupi na Amazonu.   Díky tomu je správa vašich skladových zásob a přepravy mnohem jednodušší a vy se můžete soustředit na rozvoj svého podnikání.

Nalezení správného velkoobchodního dodavatele pro Amazon FBA je pro úspěch vašeho podnikání zásadní. Společnost Puckator nabízí vysoce kvalitní produkty za konkurenceschopné ceny, s rychlou a spolehlivou přepravou a spolupracuje již s mnoha podniky, které podporuje v rozvoji podnikání přes FBA. Pro více informací kontaktujte náš tým zákaznických služeb nebo se podívejte na speciální informační stránku, kde se o této službě dozvíte více.