Posledních několik týdnů jsme se v našem Evropském Distribučním Centru v Polsku nezastavili, protože k nám dorazili naši zaměstnanci, zásoby a IT vybavení.

Přijel první tým z naší britské kanceláře a skladu, včetně Simona, Aarona, Chrise B., Sama E. a Hannah, aby zahájil přípravu a školení na místě s novým polským personálem. Díky spolupráci na všech aspektech nového skladu si již vytvořili skvělý pracovní vztah s naším polským týmem.

Příchod IT vybavení byl perfektně načasován a díky němu bylo možné propojit naše systémy pro správu objednávek a skladů a začít s tréninkem v chystání, balení a skladování objednávek.

Úterý bylo významným dnem, kdy jsme do EDC přijali naši první objednávku. Ještě ten den byla zabalena a odeslána pomocí DHL. Od té doby bylo odesláno dalších 10 objednávek, přičemž každá z nich činí tým balení a expedice jistější v užívání našich systémů a procesů.

Nyní, když se zaměstnanci zaučují a IT systémy jsou v provozu, našim dalším krokem je pokračovat v naskladňování produktů do EDC, abychom mohli z nového místa posílat další objednávky. Během několika příštích měsíců budou zásoby přicházet jak z Dálného Východu, tak z našeho britského střediska, takže naplnění nového skladu nebude trvat dlouho.

Rodina Puckator, nová i stará, ve Velké Británii a Polsku, se spojila, aby byla naše EDC uvedena do provozu letos na podzim, a my bychom jim všem chtěli poděkovat, stejně jako našim zákazníkům, kteří byli během této doby trpěliví a chápaví. Vzhledem k tomu, že se projekt nadále pohybuje vpřed rychlým tempem, nebude dlouho trvat, než budou z Polska plněny další objednávky.

Kontrolujte tento blog, brzy se ozveme s dalšími aktuálními informacemi.